Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

14/10/10 : Τον πιάσανε τον κλέφτη

"Φταίνε και οι μετανάστες για τα χρέη των νοσοκομείων", απάντησε ο υπουργός σε ερώτηση -ποιού άλλου;- του Άδωνι Γεωργιάδη, υπολογίζοντας στα 150εκ ευρώ το ύψος των χρημάτων που δαπανά το Δημόσιο για την περίθαλψη "παράνομων" μεταναστών. Δίπλα στην ανύπαρκτη χρηματοδότηση για την υγεία και τη διαφθορά διοικητών Νοσοκομείων και μεγαλογιατρών μπαίνει και η ευθύνη των ανθρώπων που αναγκάζονται ν' αφήσουν τον τόπο τους για να δουλέψουν στις οικοδομές και τα χωράφια της άλλοτε Ισχυρής Ελλάδας.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=213571
"Μαγκιά και τσάμπα καλοσύνη" η περίθαλψη ανθρώπων κατά την άποψη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ, που ξεχνάει πως η -χωρίς στοιχεία- εκτίμηση των 150 εκατομμυρίων είναι πρακτικά μηδενική σε σχέση με τις προμήθειες που αλλάζουν χέρι καθημερινά, κι ακόμα πιο ασήμαντη όταν μιλάμε για την υγεία ανθρώπων που ζουν και εργάζονται δίπλα και μαζί μας.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=213495
Να θυμίσουμε πως η προκάτοχος του νυν υπουργού είχε νομιμοποιήσει τις υπερτιμολογήσεις των προμηθευτών των Νοσοκομείων με Νόμο που καταψήφισε η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Βάσω Παπανδρέου.
http://www.apogevmatini.gr/?p=84269

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου